Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] zamkniecie tematów dyskusyjnych na temat league of legends

Darkkaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam i na wstepie pozdrawiam moderacje tego dzialu jakze pana piotrka

chcialbym zapytac dlaczego tematy dyskusyjne dotyczace zapomnianych championow zostaly zamkniete?z tego co wiem mozna dyskutować na rozne tematy i nie jest to zabronione, a to ze pan piotrek nie wie co to znaczy "spam" to juz nie wina nas - uzytkownikow. z tego co wiem na forum nie ma wolnosci slowa ale chce zaryzykowac i zapytac o to wlasnie, nie wiedziaelm gdzie zadac to pytanie wiec pytam tutaj bo to dzial league of legends a sprawa dotyczy league of legends takze pomyslalem ze to dobre miejsce aby zapytac.

i jeszcze pytanie - czy karma to zapomniany champion?

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Zgadzam się, plus dla autora.

Może powinniśmy stworzyć temat [dyskusja]Zapomniane postaci ? xD

Być może to byłoby odpowiednie, co nie zmienia faktu, że nikt nie spamował, tylko byłą to porządna dyskusja o zapomnianych i nieużywanych postaciach

Opublikowano

dzieki usunieciom tych postow zapomnialem wiele nowych ciekawostek o championach, szkoda ze administracja zachowala sie tak nieodpowiedzialnie i nie pozwolila graczom przekazac nowej wiedzy dotyczacej tej wspanialej gry

w imieniu wszystkich uzytkownikow mpc forum powiadamiam ze jest nam wszystkim bardzo przykro w zaistnialej sytuacji

league of legends dla forumowiczow!

Opublikowano

To nie ja zamykam, to things, widac spamujecie az nadto, nie mam uprawnien do usuwania tematow, nikt nie pozwolil ci sie zwrac po imieniu szykuj sie na nagrode.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

chciałbym zauważyć, że nie wiesz co oznacza "spam" pan things też i prosiłbym o zapoznanie się z definicją tego słowa, ponieważ powodem zamkniecia tematu nie moze byc "spam" także panowie z moderacji musza sie mylic

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...